Levering til Oslo universitetsykehus – Ullevål

Det har vært mange bestillinger og travle dager, og det har ført til lite oppdateringer her. Mange som skal ha utemøbler nå som sommeren står for dør.

I tillegg til barnehager, utesteder og butikker, har jeg også vært så heldig at jeg fikk oppdraget med å lage og levere en stor og romslig sittegruppe for Oslo Universitetsykehus’ avdeling på Ullevål.

Sittegruppen består av to store hjørnesofaer på hele 3,5 * 3,5m som settes sammen og danner en stor «hestesko» på nesten 3,5 * 8m.
Bordene er også tilpasset sittehøyden slik at man fint kan spise lunsjen sin her uten å sitte med haken mellom knærne. Litt høyere enn et salongbord og litt lavere enn et spisebord.

Disse møblene er bygget i impregnerte materialer og skrudd med syrefaste skruer slik at de fint kan stå ute hele året og krever lite vedlikehold. Rammeverket er også bygget i solide impregnerte stokker, så jeg vil anslå vekten pr. sofa til å være rundt 250-300 kg. De blåser ikke bort med det første. De skal også tåle en solid mengde snø om vinteren.

Stor sittegruppe levert til Oslo Universitetsykehus – Ullevål
Sittegruppe UiO sett fra siden.

Denne store løsningen ble bygget i verkstedet, demontert og fraktet inn til Oslo en sen søndagskveld/natt. Derfor er det litt dårlig lys på bildene.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.