12 Bålbenker på plass

Trollmyra Barnehage i Skien har skogen som nærmeste nabo. Denne skogen er de veldig flinke til å bruke og her har de laget lekeapparater og hinderløyper av tau og trær. Dette er også en plass som blir mye brukt av barnefamilier og andre folk på tur. Det er også flere grillplasser her hvor det har stått noen gamle benker laget av stokker. Disse har gjort nytten i flere år og var modne for utskifting. Derfor tok barnehagen kontakt med meg for få laget 12 nye benker. Benkene Benkene er laget i et enkelt design og av impregnerte materialer av høy kvalitet. De er limt og skrudd med syrefaste skruer som aldri vil ruste. Disse skal holde i mange år med minimalt og enkelt vedlikehold. Tusen takk for oppdraget. 😊

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.